Odamız personeli ve aynı zamanda Tarsus KOSGEB temsilcisi Rasim Sarı’nın eğitmen olarak sunumu ile 4 gün süren eğitime katılımcılar yoğun ilgi gösterdiler. Eğitime katılmaya hak kazanan 30 Yeni Girişimci Adayı, eğitim süresince "Girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri , Pazar Araştırma , Pazarlama Planı , Atölye Çalışmaları, Finansal Plan,İş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar , Yönetim Planı, Üretim Planı gibi konular işlemişlerdir.Eğitimi başarı ile tamamlayan girişimci adaylarına ilgili raporlar hazırlandıktan sonra törenle sertifikaları teslim edilecektir.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası olarak girişimcilere bundan sonraki iş hayatlarında başarılar diler, Girişimcilik eğitimlerimize devam edeceğimizi sayın Tarsuslulara önemle duyururuz.