Eski Devlet Bakanı DP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve İyi Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, Yönetim Kurulu  ve Meclis Üyeleriyle bir araya gelmişlerdir.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak yaptığı konuşmada, 2 kadın adayın bulunmasından dolayı kendilerini kutlayarak başarı dileklerinde bulundu.Odamızın Kuruluş önderliğini yaptığı Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Tarsus Tarım Teknoparkı ve Tarsus Sahil Bandı Projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

İyi Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç’ta Belediyecilikte uzun yıllardır kazanmış olduğu deneyimle, Tarsus Belediye Başkanı olarak hizmet etmeye hazır olduğunu vurguladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise yapmış olduğu konuşmada Büyükşehir adaylığı ile ilgili yaşanan gelişmeleri, Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Devlet Eski Bakanı ve DP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz ise Ülkemizin ekonomik ve sosyal durumlarıyla ilgili yapmış olduğu değerlendirmelerden sonra  Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olma süreci ve gelişmeler ile Belediye Başkanı olarak yapmayı düşündüğü proje ve çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaretten sonra Tarsus Şelale Soroptomist Kulübü ve Odamız işbirliği ile düzenlenen resim sergisini ziyaret etmiştir.