Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizden oluşan heyetle, yeni seçilen Tarsus Ziraat Odası Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyareti

Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veyis Avcı, Kardeş oda olarak gördükleri Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile İlçemiz Tarım, Ticaret ve Sanayisinin, sosyal yaşamının gelişmesi noktasında daima dayanışma ve işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak’ta yaptığı konuşmada başta Veyis Avcı olmak üzere yeni seçilen Ziraat Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini kutlayarak başarı dileklerini iletti.

Yönetim Kurulu Başkanımız, Tarsus Gıda İhtisas OSB, Tarsus Tarım Teknoparkı, Tarsus Beyazı ıslahı projeleri hakkında Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı ile Yönetim Kurulu Üyelerine açıklamalarda bulundu.

Tarsus TSO, Ziraat Odası ve diğer meslek kuruluşlarının da içinde yer aldığı ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde kurulan Tarsus Kalkınma ve İşbirliği Konseyi çatısı altında Tarsus’u daha iyi noktalara getirmek için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Ziyarette, Odamız Meclis Başkan Yardımcısı Arzu Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atik, Meclis Üyesi Daniyal Avşar ve Genel Sekreter Ali Ukav’da bulunmuştur.