31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli idareler seçimlerinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Vahap Seçer’e, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette, Tarsus’un ekonomik ve sosyal hayatını canlandıracak olan projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak’da, Sayın Vahap Seçer’i Mersin Belediye Başkanlığına seçilmesinden dolayı kutlayarak, başarı dileklerini sundu. Tarsus Gıda İhtisas OSB başta olmak üzere, Sahil Bandı projesi, konaklama ve İlçemizle ilgili diğer pek çok projenin hayata geçmesi için önümüzdeki dönemin çok iyi bir şekilde değerlendirip, tamamıyla ekonomiye, istihdama odaklanmaları gerektiğini vurgulamıştır.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ve teşekkürlerini belirtti