Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, yeni kurulan ve yönetim kurulu başkanlığına TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun seçildiği Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nda 5 Türk delegeden biri olarak görev aldı.

Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgız Cumhuriyeti, Türkmenistan ve Özbekistan arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişmesine destek olmak amacıyla kurulan, Türk Ticaret ve Sanayi Odası / Türk Odalar Birliği 1. Genel Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ev sahipliğinde, Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Keneşi) işbirliğinde İstanbul’da gerçekleştirildi. Böylesine önemli bir projede yer almaktan dolayı büyük gurur duyduklarını söyleyen Başkan Koçak, ‘’ Öncelikle Türk Ticaret ve Sanayi Odası / Türk Odalar Birliği Başkanlığına seçilen TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca bu önemli oluşum içerisinde yer almaktan dolayı da çok mutlu ve gururluyum. Hedefimiz ülkeler arası yeni başarı hikayeleri, yeni işbirlikleri oluşturmak.’’dedi.