Page 9 - Tarsus TSO 2020 Faaliyet Raporu
P. 9
2020 FAALİYET RAPORU
ODAMIZ 4. MESLEK KOMİTESİ VE TARSUS SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ İŞBİRLİĞİ
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası
4. Meslek Komitesi ve Tarsus
Süt Üreticileri Birliği
işbirliğinde Tarsus Şehit
Astsubay Cemre Salih Gözen
İlkokulu’nda çocuklara süt
ikram edilerek, sağlıklı
beslenmenin önemine vurgu
yapıldı.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi ve Tarsus Süt Üreticileri Birliği sosyal
sorumluluk ve farkındalık projesi kapsamında düzenlediği etkinliklerine devam ediyor. Bu
çerçevede özellikle okul ziyaretleri yaparak öğrencilerle buluşan Tarsus TSO Meslek
Komitesi ve Süt Üreticileri Birliği yöneticileri süt ve süt ürünleri tüketiminin sağlıklı
beslenme için olmazsa olmaz en temel besin öğelerinden biri olduğunu anlatıyor ve
çocuklarla keyifli vakit geçiriyor.
ÇOCUKLARLA KEYİFLİ VAKİT
Bu kez de Tarsus’un büyük ve öğrenci sayısı fazla olan okullarından Şehit Astsubay Cemre
Salih Gözen İlkokulu’ndaki çocuklara sütün önemi anlatıldı. Birlik Başkanı ve Komite Üyesi
Danyal Avşar’ın organizasyonuyla düzenlenen etkinlikte sağlıklı beslenmeye dikkat
çekilirken, çocuklara süt ve süt ürünlerini tüketmenin faydaları hakkında bilgi verildi.
Avşar, bu tür organizasyonları düzenlemekten büyük keyif aldıklarını belirterek, ‘’Çocuklar
bizim geleceğimiz, onların sağlığını her şeyden daha çok önemsiyoruz. Bu tür etkinliklerle
de sağlık beslenmeye dikkat çekmek istiyoruz. Amacımız toplumda sağlık bilinci
oluşturmak.’ ’dedi.
Etkinlikte Okul Müdürü Yakup Konca, Okul Müdür Yardımcısı Emine Öz, Altaylılar Mahalle
Muhtarı Perihan Özcan ve öğretmenler de bulunarak çocuklarla keyifli vakit geçirdiler.